Viikko 1

Hola, täältä Espanjan auringon alta!

Suomesta pois lähtiessä ei osannut yhtään odottaa, millaista täällä tulee olemaan ja pieniä ennakkoluulojakin oli, onhan Fuengirolassa tunnetusti paljon suomalaisia niin hieman jännitin, että lähdetäänkö suomesta sitten vain toiseen suomi yhteisöön. Näin ei onneksi ole ollut ainakaan vielä ole ollut vaikka työpaikalla teen pääsääntöisesti suomen kielellä töitä. Englanniksi ja espanjaksi olen kuitenkin päässyt asioimaan kaupassa ja ravintoloissa.

Töissä pääsin nopeasti tekemään ihan kunnolla töitä, kämppäkaverin kanssa istuimme toisena harjoittelu päivänäni 12 asti yöllä töissä 😬
Mutta minulla on liukuvat työajat täällä, voin esimerkiksi kampaajalle lähteä kesken päivän, jos siltä tuntuu, mutta kunhan työt on tehty ajallaan. Olen joinakin päivinä lähtenyt töistä hieman aikaisemmin, jos on tehnyt mieli lähteä rannalle tai käymään jossakin.

Viikonloppuna tuli tutkittua hieman tarkemmin, mitä kaikkea täältä löytyy ja yllätys yllätys kävin hieman ostoksilla😅
Täällä on kuitenkin hieman edullisempaa kuin suomessa, joissain kaupoissa. Joissakin on kyllä ihan sama hintataso kuin suomessa, mutta eipä niissä liikkeissä olekkaan tarvinnut sitten käydä. Rannallakin olin ottamassa aurinkoa ja uskaltauduin käydä meressä uimassa vaikka täällä on meduusoita nähty ja näin itsekkin yhden rannalla.

Mutta nyt toiseen kertaan!







Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 3

Viikko 7