Viikko 2

Hola!

Vajaa viikko on taas pyörähtänyt, nopeasti menee aika täällä kun on koko ajan jotakin puuhasteltavaa.
Töissäkin on riittänyt tekemistä ja sainkin oman pikku projektin tällä viikolla. Pääsin muunmuassa tekemään instagram sivun ja sinne laittamaan kuvia, joten nyt onkin tultu paljon otettua kuvia puhelimella ja järjestelmäkameralla. Pääsin myös kokeilemaan canvas sovellusta. Siinä on helppo suunnitella erilaisia esitteitä ja mainoksia, odotan innolla,että pääsen  enemmänkin tekemään ja suunnittelemaan canvaksella.

Välilllä olen myös saannut pieniä spesiaali tehtäviä päivän mittaan. Yhtenäkin päivänä sain tehtäväksi lähteä hakemaan tietokoneeseen uutta näppäimistöä toimistolle, joten pääsin hieman työn lomassa seikkailemaan kaupungilla. Sain myös tehtäväksi etsiä uusia kuulokkeita, jotka ovat langattomat ja niissä on mikrofoni. Oli melko hankalaa etsiä espanjalaisilta verkkosivuilta niitä kun en elektroniikan päälle myöskään ymmärrä ja kun kaikki oli vielä espanjaksi, niin piti google kääntäjästä katsoa koko ajan mitä tarkoittaa suomeksi. 😬

Perjantaina kävimme työporukalla suppailemassa ja syömässä töiden jälkeen. Oli kyllä hauska kokemus vaikka olinkin ihan paniikissa ja kesti pitkään ennenkuin uskalsin nousta laudan päälle seisomaan, mutta onnistuin siinäkin kuitenkin lopulta. Olisi kuitenkin pitänyt muistaa venytellä lopuksi kun seuraavana päivänä oli reidet ihan jumissa!

Tuli myös paikallinen ostoskeskus Miramar kierettyä läpi. Olen myös löytänyt pari suosikki ravintolaa, yhdessä kävin syömässä espanjalaisen aamiaisen aikani kuluksi ja rupesin tarjoilijan kanssa sitten juttelemaan kun hän huomasi, että olen suomesta. Kertoi että hän itse käy välillä Jyväskylässä vierailemassa suomalaisen ystävänsä luona ja pitää suomen keväästä ja kesästä kun kaikki on niin vihreää. Täällä on niin kuivaa, ettei ole samanlaisia metsiä kuin suomessa, joissa voi ulkoilla.

Mutta nyt taas seuravaan kertaan, hasta luego!


Desayno espaňol








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 1

Viikko 3

Viikko 7