Viimeinen viikko


Hola!

Nyt on viimeinen viikkoni Fugessa ja lauantaina lento takaisin Suomeen.

Harjoittelu meni yllättävän nopeasti. Vaihtokokemuksesta jäi hyvät fiilikset ja olen ylpeä itsestäni, että uskalsin lähteä ja kokeilla millaista on asua ulkomailla. Suosittelenkin kaikille, jotka harkitsevat vaihtoon lähtöä haastamaan itsensä ja kokeilemaan. Vaihdossa saa niin paljon uusia kokemuksia ja kielitaito karttuu.

 Täällä ei päässyt tutustumaan kunnolla espanjalaiseen kulttuuriin, koska täällä on niin paljon turisteja ja nyt olen huomannut, että Suomalaisia on nyt  todella paljon. Tai sitten en ole vain aiemmin kiinnittänyt huomiota asiaan niin paljon. Mutta aivan varmasti aion matkustaa vielä muualle Espanjaan tulevaisuudessa.

Fuengirola onkin helppo kohde vähemmän matkustaneelle, perus englannin kielen taidolla pärjää hyvin ja kyllä espanjaakin pääsee puhumaan, jos niin haluaa. Ja onhan täällä Suomi yhteisö, joilta voi kysyä neuvoa.

Lämpötilatkin ehtivät nousta takaisin +20 asteeseen ja aurinkoakin ehdin vielä näkemään tällä reissulla, vaikka näytti pari viikkoa sitten siltä, että talvi tulee tännekin nyt.  

Töissä pääsin suunnittelemaan joulukampanjoita ja joulukalenteria yritykseen, jossa olen harjoittelussa. Sainkin paljon hyviä ideoita, joista pidettiin. Asiakaspalvelua olen myös tehnyt osan päivästä ja pääsin osallistumaan yrityksen viestintä koulutukseen. Koulutus oli mielestäni mielenkiintoinen ja opin myös paljon uutta.

 Viimeinen viikko on tuntunut, että aika menee todella hitaasti kun on jännittänyt paluu lentoa ja laskenut päiviä milloin täytyy lähteä kentälle.


Tsau!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikko 1

Viikko 3

Viikko 7